Welkom op de site van Landgoed Bekspring!

U kunt ons bereiken via info@bekspring.nl

Verhuur boerderij

De boerderij op Bekspring is een oude typisch Twentse hoeve, die stamt uit de zestiende eeuw. De boerderij is in 2008 geheel gerenoveerd, waarbij moderne voorzieningen harmonieus zijn geïntegreerd in de historische elementen de boerderij. Het woongedeelte van de boerderij wordt particulier gebruikt. Het voormalige werkgedeelte van de boerderij, de deel (110m2), is ingericht als bijeenkomstruimte en geschikt gemaakt voor diners, lezingen, vergaderingen, recepties, presentaties en kleinschalige feestjes. In de voormalige stallen bevinden zich een keuken, een garderobe en toiletten. Afhankelijk van de gekozen inrichting biedt de deel plaats aan maximaal 80 personen. Es is ook gelegenheid tot parkeren.

In de zomer kan de “niendeur” geheel worden geopend, waardoor het erf met de deel een feestelijk geheel vormen. Ook is het mogelijk een mooie tent op te zetten.

Een evenement op de boerderij kan gecombineerd worden met andere activiteiten op het landgoed, zodat het evenement in een actief en een sociaal gedeelte wordt opgesplitst. De mogelijkheden voor het actieve gedeelte zijn o.a.: wandelingen, fietstochten, picknicks op eigen terrein of vissen in nabijgelegen vijver.

We werken met professionele partijen samen, die graag met u meedenken om uw evenement tot een onvergetelijke dag te kunnen omtoveren.

Bij interesse kunt u een e-mail sturen naar info@bekspring.nl of even bellen naar 06-24484898.

De prijzen voor de locatie zijn 425€ incl. btw per dagdeel en 750€ incl. btw. voor een hele dag.